Pilot G2 Ex
15608
post-template-default,single,single-post,postid-15608,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Pilot G2 Ex

Pilot G2 Ex

En till Pilot i G-serien. Just det här exemplaret verkar ha tagits ur produktion nu men jag är inte alltför ledsen för det. En helt okej penna, det är mest pga mina egna preferenser som den får ett sämre betyg. Ett stort minus är att den inte höll så länge, kanske en vecka eller två, innan den började blöda så pass mycket att det blev bläckfläckar på pappret.

Spets: 2

hade gärna sett tunnare

Jämnhet: 4

glider på bra pga kulspetsen

Flöde: 2

kanske var det ett ovarsamt hanterande men den började rätt snabbt blöda

Bläck: 4

bra

Grepp: 4

skön tyngd och helt okej gummigrepp

Stil: 2

not my cup of tea, ser ut som en standard, ganska billig kulspetspenna

Totalt: 3.0 / 5

Pris: 10-35kr
Spets: 0.7mm
Art.: 2708003

Pilot-pennor på Pen Store