Uni-ball Signo
15564
post-template-default,single,single-post,postid-15564,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Uni-ball Signo

Uni-ball Signo

Nu börjar vi närma oss något. Denna penna är fantastiskt bra. Den har tappert krigat under en hel tentaperiod utan att tappa i kvalitét, varken gällande flöde, spets eller hållfasthet. Tunna linjer, skön spetskänsla, svart bläck. Bland gelpennor blir det knappt bättre än så här.

Spets: 5
perfekt

Jämnhet: 5
kräver inget tryck, ger ingen skrapig känsla, flyter över pappret mjukt och fint

Flöde: 4
bläcktillförseln har slutat fungera ca 5 ggr under en treveckors period, har bara varit att skaka pennan dessa gånger

Bläck: 5
perfekt

Grepp: 4
inne på petitesser nu men gummigreppet kunde ha varit skönare

Stil: 4
stilren utan krusiduller, tror inte en gelpenna kan bli mycket snyggare än så här

Totalt: 4.5 / 5

Pris: 23kr
Spets: 0.38mm
Art.: UM151.24

Uni-pennor på Pen Store