Pilot Hi-Tec-C
15530
post-template-default,single,single-post,postid-15530,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Pilot Hi-Tec-C

Pilot Hi-Tec-C

Det som kunde blivit så bra. Antingen så har jag fått ett dåligt exemplar eller så är inte flödet i bläcket tillräckligt. Redan i det andra skrivna ordet så tappade pennan styrka, det återkom senare i texten också så det berodde inte på någon långsam startsträcka. Synd, för jag gillade estetiken, spetsen och bläcket.

Spets: 4
0.38 brukar jag ju sätta som min magiska gräns och denna är väldigt nära min optimala linjebredd

Jämnhet: 3
lite för skarp för min smak men knappast dålig

Flöde: 1
här fallerar den totalt

Bläck: 2
då flödet fungerar som det ska så gillar jag verkligen svärtan i bläcket men då hälften av orden är för svaga så kan inte bläcket få godkänt heller

Grepp: 3
skulle gärna velat ha den lite tyngre och med färre plastdetaljer (som inte andas så mycket kvalitet) men gummigreppet är ett positivt inslag

Stil: 4
gillar verkligen stilen med det minimalistiska formspråket utan krusiduller

Totalt: 2.8 / 5

Pris: 29kr
Spets: 0.4mm
Art.: LH-20C4-B

Pilot-pennor på Pen Store