BIC M10
15536
post-template-default,single,single-post,postid-15536,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

BIC M10

BIC M10

Vem är jag att vara kräsen. Hade en BIC-penna liggande och vem vet, kanske är det svaret på vilken som är en bästa pennan. Eller inte. Visade sig vara det sistnämnda, oj vilken bedrövelse. Om jag hade skrivit längre än det jag gjorde hade jag nog fått rejält ont i handen. I stort sett allt (förutom priset) är dåligt med denna penna. Men nu vet jag det i alla fall.

Spets: 3
bland det enda jag inte kan klaga på, standard för kulspets

Jämnhet: 1
otroligt oskön att skriva med på grund av det starka tryck som måste läggas på för att det ska bli någorlunda text

Flöde: 2
små vita fläckar i alla streck, dåligt för kulspets

Bläck: 2
tråkigt och fult

Grepp: 1
väldigt oskönt krampaktigt grepp

Stil: 3
jag tror inte det är ett medvetet stilistiskt val (snarare ett kostnadsmässigt) men den är ju rätt stilren ändå

Totalt: 2.0 / 5

Pris: 6kr
Spets: 1.0mm
Art.: M10 Clic

BIC-pennor på Pen Store