Pilot Frixion Ball
15332
post-template-default,single,single-post,postid-15332,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Pilot Frixion Ball

Pilot Frixion Ball

Ville gärna testa denna gelpenna då det var samma suddbara bläck som i mina överstrykningspennor. Det visade sig dock vara en rätt så stor besvikelse då pennan var ful som stryk och färgen var alldeles för svag. Min önskan att kunna sudda det jag skrivit är nog inte tillräckligt stark för att behålla denna.

Spets: 2
för bred

Jämnhet: 2
smooth är den allt men den känns nästan lite för billig i känslan

Flöde: 2
torkar alldeles för snabbt vad jag kunnat se

Bläck: 1
dåligt, blir ofta oskarpt, troligtvis på grund av det suddbara bläcket

Grepp: 3
en liten gummigrej men blir inte mycket bättre av det

Stil: 1
verkligen inte snygg, skäms över att ha den framme

Totalt: 1.8 / 5

Pris: 21-29kr
Spets: 0.7mm
Art.: BLFR7

Köp på Pen Store